Szórakozás

Kiszel Tünde ismét sokkolta a közönséget

Nemcsak ruhakölteményével tűnt ki a többi sztár közül, de bejelentette, mégiscsak lesz idén is Tünci-naptár.

Puccosra sikeredett az idei Story-gála. Ha már az Operabál elmarad, kellett egy party, amin minden celeb megmutathatta legelőnyösebb testrészeit. Remek alkalom volt erre a szombati díjátadó, ahol sztárjaink igyekeztek hollywoodi módra bevonulni pompás öltözékben, tökéletes sminkben és hajkoronával.

Tóth Gabi például szokásához híven extravagáns minire vette a figurát, ruhakölteménye az agyonlyuggatott harisnyával még a gálára őt szállító taxisban is mély nyomott hagyott. Liptai Claudia egy méregdrága Cavalli-ruhában tündökölt, Rubint Réka és Edvin Marton kedvese pedig tökéletes alakkal vonultak végig a vörös szőnyegen hatalmas pocakjuk ellenére.

Az előző évek nagy báljaihoz hasonlóan egyvalakinek most is sikerült elérnie, hogy mindenki rá figyeljen. Mégpedig Kiszel Tündének, aki nemcsak túlságosan is rövidre sikerült ruhájával sokkolta az est vendégeit, hanem azzal is, hogy mégiscsak lesz idén is Tüncike naptár.

A celebek méregdrága, minimalista, vagy éppen „elfogyó” ruhái bebizonyították, hogy a kivillanó lábak és dekoltázsok egyelőre nem mennek ki a divatból.

AJÁNLOTT LINKEK:

Hollywoodi felhajtás volt a Story Gálán (RTL Klub)
Kiszel Tünde lubickol az ovációban – Lábai elé borultak a rajongók (TV2.hu)
Tarolt az RTL a Story-gálán (Hír24)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik