Szórakozás

Kiszel nem kegyelmez: kicsinállak Tomika!

Tünde és ügyvédje hamarosan hivatalos úton is értesíti Fluor Tomit arról, hogy pert indítanak.

A múlt héten kirobbant videós ügy óta hétfőn állt először kamera elé Fluor Tomi, az Aktívban. Azt nyilatkozta, soha semmit nem bánt meg ennyire. Úgy érzi, ez felér egy bocsánatkéréssel a naptárdíva felé, amiért a két évvel ezelőtti felvételen hossz perceken keresztül trágár szavakkal szidta. Kiszel Tünde azonban másképp gondolja: azonnal ügyvédhez fordult és bejelentette, hogy pert indít a tinisztár ellen. Az ügyvédje szerint jogosan.

„Öntelt, nagyképű, és ez lenne példakép? Hát romboló hatással van a fiatalok személyiségére” – mondta Kiszel az Aktív riportját látva, amiben a tinik bálványa próbált bocsánatot kérni. Tünci szerint Fluor csak azért bánta meg illetlen viselkedését, mert fél, hogy ez a botrány nem tesz jót a karrierjének.

A naptárhősnőt az zavarja a legjobban, hogy az eset már kislánya, Donatella fülébe jutott. „Nekem ez nagyon fáj, mert a kislányom az én mindenem, a szemem fénye, az életem értelme, és nem tűröm, hogy egy ilyen alak miatt az én kislányom lelke sérüljön” – nyilatkozta a sértett naptárdíva.

Tünde és ügyvédje hamarosan hivatalos úton is értesíti Fluor Tomit arról, hogy pert indítanak. Addig pedig kamerán keresztül ezt üzente a rappernek: „Tomika hangosan és lassan mondom, hogy megértsd: kicsinálunk, megszívatunk a bíróságon”.

Kiszel hadjáratáról a tinibálvány ellen a hazai hírességeknek is megvan a véleménye. Sarka Kata a legnagyobb közösségi portálon ment neki Tüncinek. „Kiszel Tünde megint bebizonyította, hogy 50 felett, a korral nem lesz intelligensebb az ember! Perelni akar egy 20 éves fiút, aki 2 évvel ezelőtt részegen mondott valamit, amikor még ismert sem volt, majd bocsánatot kért. És mégis perel! Ja, és megkérdezi, hogy ki az a Fluor Tomi? Az utóbbi egy évben többet dolgozott, többet tett le az asztalra, mint Tündi valaha! Gusztustalan! Gratulálok hozzá…” – írta Sarka Kata a Facebook üzenőfalán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik