Szórakozás

Így nézne ki Diana hercegnő ma

"Feltámasztotta" Lady Dianát az amerikai Newsweek magazin, és a címlapjára tette 50 éves "kiadásban".

Lady Diana, Vilmos és Harry anyja – aki elvált Károly trónörököstől – 14 évvel ezelőtt halt meg autóbalesetben. A Newsweek számítógépes technikával 50 évessé korosította, és tette mindezt annak apropóján, hogy a “nép hercegnője” pénteken töltené be az ötvenet.

A lap a képhez kapcsolódó írásban eljátszik a gondolattal, hogy miként élt volna és élne Lady Di. A képzelt portrét maga a főszerkesztő, Tina Brown írta, aki brit, és már korábban is sokat foglalkozott Dianával: 2007-ben pletykakötetet produkált róla. Fantáziáját most egyáltalán nem kellett visszafognia. Brown szerint Diana kétszer is újraházasodott volna, New Yorkban élne, jó külsejű lenne (némi ránctalanító botoxozásnak is köszönhetően), baráti viszony fűzné férjéhez, Károlyhoz és annak új feleségéhez, Camillához, a Twitter világhálós közösségi portálon pedig 10 millió rajongója lenne.

A címlapfotón egyébként nincs egyedül: újdonsült menyével, Katalin cambridge-i hercegnővel sétál, akire – Brown szerint – enyhén féltékeny (lenne).

A fotó hatalmas felzúdulást keltett az Egyesült Államokban. Többen annyira ízléstelennek, kegyeletsértőnek találták, hogy közölték: lemondják Newsweek-előfizetésüket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik