Élet-Stílus

Kate Middleton kék és szürke divatja

Kate Middleton méltó utódja lesz Diana hercegnőnek. A 29 éves hölgy már most igazi stílusikonnak számít, eleganciáját egy világ csodálja.

Kate Middleton általában a kék és a szürke árnyalatait részesíti előnyben. Jó választás, hiszen a két szín hűvös eleganciát, tradíciókat és egyben napjaink divatját is megtestesíti a leendő hercegnőn. A színek és a klasszikus szabásvonalak mellett a legfontosabb kiegészítője mégis a mosolya, amit nem pótolhatna egyetlen drágakővel sem.

A kék-kedvelő Kate egy neves kapitány esküvőjén viselte ezt a brokát kabátot, amely mellé sötétkék kiegészítőket választott.

Jótékonysági estélyen viselte ezt a szürke selyemruhát, amely gyönyörűen kiemeli tökéletes alakját. Az estélyit kedvenc divattervezője, Issa alkotta.

Íme, egy példa, hogy kell a hétköznapokban is hercegnőként öltözködni. Egy átlagos napon ebben a szürke ruhácskában távozott a gloucestershirei uszodából parafa talpú cipőjében.

Harry Meade és Rosemarie Bradford esküvőn Kate Middleton egy élénk kék ruhát viselt, egy egyszerű fekete blézerrel. A ruha színe felért bármilyen ékszerrel.
Kiegészítőként egy széles karimájú kalap mellett döntött.

Leendő hercegnő egy csodálatos hosszú ujjú királykék ruhát viselt azon az estélyen, amelyen mint Vilmos herceg menyasszonya debütált.

A leendő férjével való első nyilvános megjelenésén Kate egy Katherine Hooker kabátot viselt. Összefogott haja és a kiegészítő sál csak kiemelte természetes báját, így sokak tetszését learatatta. Ez egy úgynevezett “londoni kontraszt” kabát, amely shetlandi halszálkás barna bársonyból készült, kiegészítőként pedig fácántollal díszített barna kiskalapot viselt.

A St. Andrews Egyetemre tett látogatása alatt Kate Middleton egy élénkpiros, jól szabott kosztümkabátban jelent meg William herceg oldalán. A színeket tudni kell viselni.

Miközben William herceggel Észak-Írországot látogatták, Kate Middleton egy klasszikus bézs Burberry Prorsum kabátot választott.

Lady Rose Windsor és George Gilman esküvőjén Kate egy érdekesen mintázott ruhát viselt fehér blézerrel. A fekete kiegészítőkkel tökéletes összhangot tudott létrehozni.

Egy komoly sötét szoknyakosztümöt egy ilyen impozáns kalap azonnal feldob és feledhetetlenné tesz.

Újra egy csodálatos Issa ruhában! Ezt a feszes rózsaszín ruhát egy box bálon viselte, még 2008-ban, pedig az idei évben sem kéne elfelejtenie, ugyanis 2011 divatszíne a rózsaszín.

Ilyen alkattal nem nehéz divatikonná válni. Az utcai viseletek terén is megtalálta a hozzá illőt. A farmer, a blézer és kényelmes csizma tökéletes kiegészítői egy ilyen hétköznapi városi öltözetnek.

Egy bizonyíték, hogy már 2007-ben is kifinomult és elegáns stílusa volt. Egy ilyen térdig érő nyári ruhában hagyta el otthonát és sietett részmunkaidős munkahelyére, amelyet természetesen a divatszakmában végzett.

Egy kiadós party után kapták lencsevégre, amint hazafele barangolt ebben a nőies maxiszoknyában és ujjatlan felsőben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik