Szórakozás

Diana gyűrűjével jegyezte el menyasszonyát Vilmos herceg

Édesanyjának, a néhai Diana hercegnőnek a jegygyűrűjével jegyezte el barátnőjét Vilmos brit trónörökös.

A Clarence House – Vilmos herceg és édesapja, Károly walesi herceg londoni hivatala – kedden közölte, hogy Vilmos már a múlt hónapban, kettesben eltöltött kenyai üdülésük idején eljegyezte barátnőjét. Esküvőjük Londonban lesz, jövő “tavasszal vagy nyáron”; a konkrét dátumot “megfelelő időben” közzéteszik.

Vilmos és Kate az eljegyzés bejelentése után néhány órával, kedd este először állt jegyespárként a sajtófotósok és a tévékamerák elé a londoni St. James-palotában, Károly herceg rezidenciáján. A hercegi menyasszony büszkén mutatta be a bal kezén csillogó, gyémántberakású, 16 karátos zafírgyűrűt.

Vilmos a felsorakozott újságíróhadnak elmondta: azért adta az 1997-ben, autóbalesetben elhunyt Diana hercegnő jegygyűrűjét menyasszonyának, mert így édesanyja “is részesévé válik a mai napnak … és annak (a döntésnek), hogy együtt éljük le életünket” Kate-tel.

Vilmos édesapja, Károly walesi herceg ezzel az akkor 28 ezer fontba került gyűrűvel jegyezte el csaknem 30 évvel ezelőtt a 20 esztendős Dianát.

AJÁNLOTT LINKEK:

Kate és Vilmos titkolt boldogsága (nlcafe.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik