Szórakozás

Kiderült a titok: így lehet valakiből VV-győztes

VV Olivér azt állítja, pontosan tudja, mik kellenek ahhoz, hogy a valóságshow fináléjában utolsóként hagyjuk el a ValóVilág 5 Villáját.

Bár nem ő, hanem jó barátja, Alekosz nyerte meg az RTL Klub népszerű realityjének negyedik szériáját, Olivér mégis azt mondja, tudja a győzelem receptjét, és nem fél elárulni. A Villa egykori Vagánya hamarosan megjelenő könyvében részletesen leírja, hogy pontosan mely „hozzávalók” szükségesek a havi egymillió, a luxusautó és az álomút bezsebeléséhez, és reméli, a ValóVilág 5-re jelentkező közel 40 ezer jelölt majd őt is gazdaggá teszi kötetének megvásárlásával.

„Soha nem szabad megjátszani magad a nézők előtt. Viselkedj természetesen és add önmagad!” – szól a bölcs tanács, ami biztosan nem jutott volna eszébe egy versenyzőnek sem, ha nincs Olivér…

A volt villalakó szerint a luxusbörtönben a legfontosabb az őszinte nevetés, de soha ne a kamerának nevessünk, hanem a társaságnak, ami rabságunk alatt majd körbevesz minket – ilyen és ehhez hasonló szupertitkos recepteket árul el memoárjában a Vagány, akit júliusban – épp egy hónappal a VV5 indulása előtt – megjelenő könyve még így is könnyen a milliomosok sorába repíthet majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik