Szórakozás

Befellegzett a ValóVilág 4 sztárjainak?

Már augusztus végén érkezik az utánpótlás. A VV5 játékosainak köszönhetően Alekoszék havi több százezres gázsitól eshetnek el.

Mint arról korábban beszámoltunk, lezárult a jelentkezés a ValóVilág következő szériájára, így augusztus végén elindul a VV5. Valamivel több, mint 38 ezren akarják megméretni magukat a beszavazó show-kon, ami egyben azt is jelenti, hogy a szerencsés kiválasztottak őszre végképp letörölhetik a palettáról az előző széria kedvelt játékosait, Alekoszt, Olivért, Évát, Gigit és Bécit.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója korábban azt mondta, a Villába beköltözni akarók magas száma és a 4. széria hatalmas nézettségi sikere is indokolta, hogy már az őszi televíziós szezon legelején, augusztus végén elindítsák a ValóVilág 5-öt. A Bors című napilapnak azt is elárulta, már semmilyen kötelezettségük nincsen Alekoszék felé, nem szervezik a fellépéseiket, kizárólag az új műsorra koncentrálnak.

A görög szexkiborgnak és társainak tehát alig pár hónapjuk van a fennmaradásra és arra, hogy bebizonyítsák többek, mint csupán valóságshow-szereplők. Alekosz jelenleg folyamatosan haknizik az országban, több százezret tesz zsebre a fellépéseivel. A trónkövetelők azonban hamarosan könnyen letaszíthatják a közönséglisták éléről, a VV4 győztese ennek ellenére nem fél az utódoktól. Szerinte őt már annyira megszerették a nézők, hogy soha nem felejtik el. Úgy véli, nem szükséges, hogy továbbra is képernyőn legyen, már mindenki pontosan tudja, ki is az a Nagy Alekosz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik