Szórakozás

Pali bácsi: röhej, hogy Stohlból áldozat lett

A májusi baleset legsúlyosabb sérültje kevesli az egymillió forintot és felháborítónak tartja, hogy megkérdőjelezik, valóban maradandó-e a sérülése.

Kaincz Pál minden nap azt kérdezi magától, miért éppen akkor kellett arra járnia, amikor Stohl András ittasan, drog hatása alatt belehajtott autójába. A férfi úgy érzi, sértő számára az az egymillió forint, amit a színész helyezett neki letétbe. Pali bácsit lelkileg és fizikálisan is megviselték az elmúlt egy év megpróbáltatásai. Az Új Ásznak sikerült szóra bírnia.

“Ez az egész egy kuli meló, ahogyan Stohl a barátaitól összeszedte azt a pénzt, amit nekem szánt. Egyáltalán nem vagyok elégedett, mert nekem nem könyöradományra van szükségem, hanem arra, hogy megtérítse a káromat. Nekem sokkal többe van a baleset óta eltelt idő. Azt, hogy pontosan mekkora összeg lenne számomra kielégítő, nem tudom megmondani, mert azóta a fiamnak kell intéznie mindent, és még nem beszéltük meg, hogy mennyi pénztől estünk el a sérülésem miatt. Az pedig egyenesen röhej, hogy Stohl hirtelen áldozattá vált a balesetben, és a sérülésére hivatkozik, holott eddig erről szó sem volt” – mondta Kaincz Pál, aki azt sem érti, miért próbálják bebizonyítani a bíróságon, hogy ő a balesetben nem szenvedett maradandó sérülést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik