Szórakozás

Stohl-per: szeptemberben sem lesz vége?

Ruttner György valószínűleg újból elsőfokon tárgyaltatná az ügyet. Az egyik legismertebb ügyvédet, Magyar Györgyöt is meglepték a történtek.

Mint arról korábban beszámoltunk, Stohl ügyében két szakértő vitája miatt nem hozott kedden ítéletet a bíróság. A színész ügyvédje által rendelt szakértő ugyanis megkérdőjelezte a bíróság által kirendelt orvos szakértő véleményét. Az, hogy a bíróság elnapolta a döntését, Magyar György ügyvéd szerint teljesen érthető, hiszen ilyen esetben ez a gyakorlat.

„Hogyha egy szakértői vélemény egy másik szakértői véleménnyel szembemegy, akkor harmadik igazságügyi szakértő kirendelésére is szükség van, ő azonban nem szakvéleményt ad, hanem igyekszik, hogy rávilágítson, mi lehet az eltérés oka” – nyilatkozta az Aktívnak az ismert ügyvéd.

Stohl védője, Ruttner György valószínűleg azt akarja, hogy újból első fokon vizsgálják és tárgyalják az ügyet, csak úgy, mint korábban a Balla Irma-per esetében. Magyar György azonban nemcsak ezt tartja érdekesnek a Stohl-tárgyalással kapcsolatban. Még őt is meglepte, hogy ismert színészek mentek el a bíróságra. Azt a petíciót pedig, amit a bírónőnek átadtak, egyenesen szerencsétlennek tartja, úgy gondolja, hogy ez a visszájára is fordulhat.

„Mi lenne, ha a buszsofőrök baleseténél minden BKV-vezető beköltözne a bíróságra, mi van, ha a pékkel történik valami, akkor aznap nem sülnek kenyerek?” – tette fel a kérdést Magyar György.

De hogy mi lehet a történet végkimenetele, és hogy ősszel véget ér-e a másfél éve tartó perm nem lehet tudni a választ, mert könnyen előfordulhat, hogy kezdődik minden elölről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik