Szórakozás

Stohl: ez így sokkal megnyugtatóbb

A színész arra számított, hogy kedden ítélet lesz, a sorsáról döntő tárgyalásra készült, de újabb 76 napot kell várnia, hogy végre eldőljön, hogyan folytathatja az életét.

 

Mint arról korábban beszámoltunk, újabb indítványokat nyújtott be az ittasan súlyos közúti balesetet okozó Stohl védője a színész-műsorvezető elleni büntetőperben kedden reggel a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. Ruttner György indítványai után újabb és újabb szakértők szólaltak meg, akik egy orvosi szakvéleményen vitatkoztak, miszerint a baleset legsúlyosabb sérültje, Pali bácsi vajon maradandó vagy nem maradandó sérüléseket szenvedett. A bíróság végül úgy döntött, hogy mivel kétségek merültek fel, és ki kell rendelni egy új szakértőt, kedden nem hoz ítéletet, a tárgyalást elnapolja.

Az ítélethozatalt szeptember 6-ára halasztották.

 

 

„Úgy készültem én is és a családom is, hogy ma vége lesz, és tovább megyek, a Nemzeti Színház is úgy készült és gondolom, talán még az RTL Klub is, aztán majd lehet tovább számolni azzal, hogy letöltendő esetleg vagy felfüggesztett börtönbüntetést kapok. De azt gondolom, hogy ez most így sokkal megnyugtatóbb” – nyilatkozta a Fókusznak még tegnap, a tárgyalás után Stohl András.

 

Azt mondja, arra viszont egyáltalán nem számított, hogy ismét minden apró részletre kiterjedően végigvesznek majd mindent a bíróságon. Ügyvédje, Ruttner György azonban különösen örült ennek.

„Azt gondolom, hogy így egy olyan ítéletet fogok kapni szeptemberben, ami mindenképpen megérdemelt lesz. Biztos nem lesz megint könnyű, de nem kellett volna elkövetni és akkor könnyű lenne” – mondta a színész.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik