Szórakozás

Holnap eldől Stohl András sorsa

Június 21-én lesz ítélet a színész-műsorvezető ügyében. Azt mondja: bízik az enyhébb ítéletben, de ha börtönbe kell mennie, azt is elfogadja.

Stohl András vasárnap a Borsod megyei Lakon, fiataloknak a drog és az alkohol veszélyeiről beszélt egy táborban. Azt mondta, a tizenéveseké a legveszélyeztetettebb korosztály és saját példáján keresztül talán hatást tud gyakorolni rájuk annak érdekében, hogy távol tartsák magukat a kábítószerektől és az alkoholtól.

„Azt látja, hogy én hová zuhantam és látja azt is, hogy hogyan próbálok belőle felállni. Az út is fontos, hogy megmutatni nekik, hogy van kiút és föl kell állni, és előre kell menni és dolgozni kell tovább” – mondta Stohl András.

Stohl András tavaly márciusban ittasan és drog hatása alatt okozott súlyos közlekedési balesetet, amelyben hárman sérültek meg. A bíróság első fokon 2 év 4 hónap letöltendő börtönbüntetést szabott ki a színészre, aki nem titkolja: a gyerekek felvilágosítása mellett abban is bízik, hogy kedden a másodfokú bíróság figyelembe veszi majd mindazt, amit az elmúlt hónapokban tett.

„Egyfelől célom volt, hogy a gyerekeket felvilágosítsam, de mindenképpen – nem akarok szentnek tűnni – nekem is fontos, fontosak ezek a találkozások, hiszen olyan lehetőség, mint egy ilyen közmunka, hogy ha az ember végig csinálja, talán az a bíróságot is befolyásolhatja pozitív irányban” – mondta az RTL Híradónak Stohl András.

A színész-műsorvezető a találkozón elmondta: egész családja megszenvedi a mostani helyzetet és annak minden következményét. Arra is felkészült, hogy esetleg valóban börtönbe kell vonulnia.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik