Szórakozás

Ellopták VV Laci bugyigyűjteményét

Eredetileg különleges fehérnemű kollekciójával együtt érkezett volna az RTL Klub Reggelijébe a Villa egykori mackója, ám időközben a közel 60 darab bugyit ellopták.

Lázár Lászlóval mindig történik valami. Ezúttal régóta gyűjtögetett és dédelgetett fehérnemű-kollekcióját lovasították meg ismeretlenek.

A volt testőr autóját két héttel ezelőtt feltörték, de nemcsak a bugyigyűjteménye, saját alsónadrágjai is odalettek, a laptopot és a GPS-t viszont nem vitték magukkal a tolvajok.

Laci azt mondja, mióta egyik rajongója fehérneműt küldött neki a ValóVilág Villájába, tömegével kap hasonló ajándékokat hölgyektől, a rendezvényeken már-már szinte üldözik őt a nők a bugyijaikkal, sőt már a címét is kinyomozták és csomagokban küldik neki a szexi darabokat.

A valóságshow erőemberének most elölről kell kezdeni a gyűjtögetést, ehhez az RTL Klub Reggelije is szeretett volna hozzájárulni, és egy fehér bugyit ajándékoztak új kollekciója első darabjaként.

Lacinak egyébként nincs sok ideje a szomorkodásra, továbbra is napi 18 órákat van talpon: gőzerővel dolgozik alapítványi programján, edzeni jár, júliusban éttermet nyit, hamarosan pedig önéletrajzi könyve is megjelenik.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik