Szórakozás

VV Lacit hiába várták Belgiumban

A Villa erőemberének egy versenyre kellett volna utaznia.

Mint arról korábban beszámoltunk, a biztonsági szakembert március elején egy dzsiu-dzsicu danvizsga miatt Belgiumba várták. Barátai akkor azt mondták, Laci még soha nem hagyta őket cserben, így most is számítanak rá. A ValóVilág Dokija állítólag a műsor készítőit is megkérte, hogy egy napra engedjék ki a Villából, de kérését természetesen nem teljesítették.

Barátja, Csaba a Nők Lapja Cafenak elárulta, Laci nem akármilyen versenyről maradt le. Az 5-6 órás vizsgán először meg kell felelni egy pszichológiai teszten, majd a dzsiu-dzsicu filozófiájában és a keleti orvoslásban szerzett jártasságról kell beszámolni. Ezt követi a technikai rész, melyben több száz formagyakorlatot mutatnak be: ütéseket, rúgásokat, fojtásokat, leszorításokat, dobásokat, eszköz elleni védekezést. Ezután pedig saját fejlesztésű technikákkal kell előrukkolni és elmagyarázni, majd következnek az ideg- és töréstechnikák, és végül a legnehezebb rész, a küzdelem: negyvenöt perc pihenés nélküli közelharc harminc jól képzett harcossal, akik másfél percenként váltják egymást.

Laci állítólag nagyon feszült és ideges, amiért lemaradt ötödik danvizsgájáról, de nemrég kiújult gerincsérve és egészségi állapota miatt valószínűleg amúgy is elvérzett volna a küzdőtéren.

AJÁNLOTT LINK:

Verekedni akart VV Laci! (Nők Lapja Cafe)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik