Szórakozás

Új lakó érkezik VV Laci helyére?

A Villa Dokijának barátai értetlenül állnak a történtek előtt. Az RTL Klub közben B-terven gondolkodik.

Mint arról korábban beszámoltunk, Laci egészségügyi problémái miatt nem tudta tovább vállalni a játékot, és csütörtökön 133 nap után elhagyta a luxusbörtönt. Kiderült, korábbi rosszulléteit lelki eredetű problémák okozták. „Sem fizikálisan, sem pszichikálisan ezt a versenyt nem tudom folytatni” – indokolta döntését a testőr a ValóVilág készítőivel. Mint fogalmazott: eddigi túlhajszolt életéről most volt ideje gondolkodni, és rájött, az elmúlt 20 év szinte értelmetlen volt.

Az erőember sírva búcsúzott el társaitól, és azt kérte tőlük, ne haragudjanak rá, de saját maga érdekében kénytelen volt meghozni ezt a döntést.


A kinti barátok nem ismertek rá Lacira, szerintük ez a váratlan lépés nem rá vall. A Doki harcostársa, Csaba a Bors című napilapnak elárulta, feltehetően a benti negatív légkör miatt fajultak idáig a dolgok, Laci valószínűleg belefásult, megtört és a legnagyobb problémát az okozhatta, hogy hiába is közvetített értékeket, ezek fabatkát sem értek.

Károly, a kiesett játékost talán legjobban ismerő bajtárs szerint a Villa nagymackója jobban tette volna, ha már korábban távozik, emelt fővel. Ő is döbbenten áll a történtek előtt, 18 éve ismeri Lacit, de ez alatt soha nem adta fel, minden feladatot megoldott. Mindig férfiként cselekedett, mindenki felnézett, hallgatott rá. A barát éppen ezért arra gyanakszik, hogy a megfelelési kényszer hajszolta ilyen idegállapotba a villalakót.

Laci döntése azonban nem csak az ismerősöket, a valóságshow készítőit is meglepte. Még mi sem tudjuk, hogyan tovább, de mindig van B-terv – fogalmazott Dobsi Adrienn, a ValóVilág sajtósa. Úgy tudni, az is elképzelhető, hogy egy új lakó költözik majd a luxusbörtönbe, de erről döntés egyelőre még nem született.

Az RTL Klub, csakúgy, mint a többi kiesett valóságshow-hős esetében, Laci kezét sem engedi el, mindenben segítenek neki, és továbbra is biztosítanak számára orvost – tette hozzá a sajtófőnök.

AJÁNLOTT LINK:

ValóVilág: barátai nem ismertek rá Lacira (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik