Szórakozás

Alekosznak Veronika segít csajozni

Csimpi és Tubi-tubi módosították a kapcsolatukat, szex után különleges barátság alakult ki közöttük.

Alekosz bár a görögországi Kos szigetére Veronikát vitte magával, egy percig sem titkolta, hogy a VV4 győzelmével járó álomútra, a Maldív-szigetekre korábbi szerelmével, Tündével utazik majd. Nem tagadta, bármikor újrakezdené kapcsolatát korábbi szerelmével, így nem meglepő, hogy az egyhetes kéjutazás végén a „virslis” lánnyal végül úgy döntöttek, barátként folytatják tovább.

„Tökéletesen működne közöttünk a testiség és a lelkiség is, viszont ha belevágunk ebbe az egészbe, akkor agyonütünk egy olyasvalamit, amire megint csak rájöttünk, hogy nagyon tudnánk segíteni egymásnak különböző területeken. Gyakorlatilag én kineveztem Veronikát a legfőbb bizalmasomnak és tanácsadómnak nőügyekben” – mondta Alekosz a Reggeli adásában.

Veronika pedig nem vesztegette az idejét, máris mondott egy javaslatot volt vőlegényének: a menyasszonykereső műsorból kiesett bombázókat egyenként hívja meg a pesti rezidenciájára, és adjon nekik még egy esélyt.

Az Okostojás ugyanakkor elárulta, egyáltalán nem biztos benne, hogy meg akar állapodni, hiszen a ValóVilágnak köszönhetően a lányok sorban állnak a kegyeiért, ilyenben pedig eddig nemigen volt része. Szívében azonban még mindig a nagy szerelem, Tünde emléke él, akivel 5 évet éltek együtt korábban.

„Van az ember életében egy igen nagy szerelem, ami tényleg a legnagyobb és a legmélyebb, a legbensőségesebb, mindent elsöprő, és nagyon nehéz erre megoldást találni” – magyarázta a már-már szappanoperához hasonlító szerelmi történetet a görög szexkiborg.

Ami biztos, hogy Csimpi és Tubi-tubi lelki társak maradnak, de azért továbbra is ragaszkodnak egymáshoz, Alekosz pedig hamarosan megbeszéli Tündével, hogyan tovább…



Ajánlott videó

Olvasói sztorik