Szórakozás

Veronika visszautasította Alekoszt

Folytatódott a görög félisten és az érte küzdő kilenc lány drámája.

Maximális sebességre kapcsoltak az arajelöltek: eldöntötték, a győzelmet, vagyis Alekoszt akarják, mindenáron. Persze a győzelem és az Okostojás igazából két külön dolog, hogy ki melyiket akarja jobban, az még nem teljesen tiszta, de szép lassan mindenkinek kiderülnek a szándékai. Egy biztos: a Villában egymást érik a féltékenységi drámák.

A szexkiborg pénteken újabb randira készült, a randevú előtt azonban bekötött szemmel fogadta a lányokat, akik nevüket nem, csak az érzéseiket búghatták Alekosz fülébe. Így a görögnek a hang alapján kellett leszűrnie, hogy ki mennyire őszinte, vagy épp ki mennyire szexis. A görög végül a legforróbban és legszerelmesebben suttogó lányt hívta találkára.


Alekosz Veronikával töltött el egy meghitt estét: az óceán mélyére vitte őt, vagyis egy cápaalagútba. Különleges halak és romantikus pillanatok várták őket. Amíg pedig Veronika a boldogságban úszott, a Villában maradt lányok Olivér segítségével eldönthették, hogy ki a legkevésbé őszinte közülük. A menyasszonyjelöltek komolyan vették a feladatot, a táblánál állva keményen véleményezték vetélytársaikat, végül Andreát választották a legkevésbé őszintének.


Izgalmasnak indult tehát Alekosz és Veronika randija, a romantikus tengeri kaland azonban megrázó szerelmi drámába torkollott. A fekete szépség ugyanis visszautasította Alekosz csókját, ettől a görög bizonytalanná, Veronika pedig elkeseredetté vált.

AJÁNLOTT LINK:

DÚLNAK AZ ÉRZELMEK A VILLÁBAN! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik