Szórakozás

Továbbra is iszik Stohl András

Ezt ő maga ismerte be országjáró előadás-sorozatának 11. állomásán.

Az első fokon két év négy hónap börtönre ítélt színész Kecskeméten 60 embernek mesélt arról, hogy a drog szinte kivétel nélkül bajt hozott magával.

“Mikor ittál utoljára?” – kérdezte egyik fiatal hallgatója a népszerű színésztől, mire Buci így válaszolt: “Tegnap. Két sört. És ma is fogok” – mondta Buci, majd kijelentette: a drog szinte kivétel nélkül bajt hozott magával.

“Nem biztos, hogy te is balesetet okozol. Lehet, hogy csak a barátnődnek szólsz be olyat, amit amúgy nem tennél. Én is ezt tettem. A nejem a születésnapján kérte, hogy maradjak otthon, de én elmentem a haverommal bulizni. A nejem azt mondta, ezt az embert nem is ismeri. Másnap, amikor felébredtem, én is azt mondtam, nem ismerem azt, aki tegnap voltam” – idézi a színészt az Új Ász.

Stohl az elsőfokú ítélet után kezdett drogellenes előadásokat tartani középiskolásoknak. Ügyvédje nem titkolja, arra számítanak, hogy a jótékonymunkát és a kártérítéseket enyhítő körülményként veszik figyelembe a másodfokú ítéletnél június 21-én.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik