Szórakozás

Schobert Norbi izzasztja a szépségkirálynő-jelölteket

A Schobert házaspár együtt készíti fel a lányokat a döntőre a TV2 A Szépségkirálynő című műsorában.

Mint arról korábban beszámoltunk, ezernél is több lány közül múlt héten kiválasztották a TV2 show-műsorának döntőjébe jutott legszebb 24 lányt.

A bejutók között van Weiss Fanni is, a 18 éves hallássérült modell lány, aki a saját példáján akarja felhívni a figyelmet az esélyegyenlősségre. A szintén döntős Tóth Ildikó története is egyedülálló: a lány egy korábbi betegsége miatt 30 kilót hízott, amit csak hosszú, keserves hónapok alatt sikerült leadnia. A versenyzők között egy műsorvezető is megtalálható, Lipcsei Betta, aki az egyik sportcsatorna arca.

Ők már biztosan megkezdhetik a felkészülést a táborban, ahonnan egyébként öt lánytól vesznek majd búcsút, vagyis 20 lány verseng majd a koronáért a döntőben. De addig is a hazai fitneszguru, Schobert Norbi és felesége, Rubint Réka segít majd formába lendülni a szépségeknek. A házaspár egy hét alatt 5-6 kilótól akarja megszabadítani a lányokat, Norbi alacsony szénhidráttartalmú ételekkel, míg Réka kőkemény, 90 perces tornával izzasztja majd a szépségkirálynő-jelölteket – írja a STOP.

A fitneszguru szerint a vékony lányok is hasznát veszik majd a programoknak, hiszen, ha már fogyniuk nem is kell, a tartásukon javíthatnak majd az órák. Emellett segíteni szeretnének nekik, hogy minél jobban higgyenek magukban, és ki tudják húzni magukat a kifutón. Norbi ígéri, a szépségek még csinosabbak és “fürdőruhaképesek” lesznek a döntő napjára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik