Szórakozás

Thai lányok kényeztették a Jóban Rosszban sztárjait

Ezerötszáz másodperc lazulás Jóban Rosszban.

Péntek este kerül képernyőre a Jóban Rosszban 1500. epizódja. A mindig izgalmakkal szolgáló sorozat színészei ez alkalomból nem mindennapi meglepetést kaptak. A forgatási szünetben három thai masszőr lány, Nikki, Cake és Neen vette kezelésbe a TV2 sikersorozatának sztárjait.

„Szoktam járni masszíroztatni, de már nagyon régen voltam. Jó ötlet volt a producerünk részéről ez a kis ajándék, mert sikerült ellazulni. Nagyon felszabadító érzés volt, a lányok nagyon kedvesek voltak és minden mozdulatukon érződött, hogy profin végzik a dolgukat” – mesélte Madár Vera. „A kollégákat elnézve azt kell mondanom, mindenki nagyon élvezte ezt a kis meglepetést” – tette hozzá a sorozat Gyöngyije, aki már a Jóban Rosszban első epizódjától a stábot erősíti.

„Még soha nem volt ilyen thai élményben részem” – viccelődött Tóth Roland. „Kicsit fura volt, hogy úgy rögtön nekünk estek a lányok és csak azt vettem észre, hogy a harmadik másodpercben már a könyöke a hátamba fúródott. De komolyra fordítva a szót, nagyon jól esett a masszírozás” – tette hozzá Bodolai Bandi megformálója.

„A nyugati masszázsokkal ellentétben a thai masszázs elsősorban a test energiáit aktivizálja, ritmikus akupresszúrás nyomásokkal végig a test energiavonalai mentén. Több száz éves hagyománya van ennek a masszázsnak, ami igazán el tudja lazítani a testet és a lelket is” – mondta Radnai Mariann, az Aloe Thai Masszázs vezetője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik