Kultúra

Népítélet: Jóban Rosszban Magasban

A magyar szappan operája kiemelkedő eredményével közelítette meg legjobban a Csillag Születiket.

Amire számítani lehetett, bejött: a Csillag születik döntődöntője megnyerte a Hét Szépe versenyt, de titokban, gondolom, az RTL Klubnál kicsit magasabb számot szerettek volna látni a 2,095 milliós AMR értékként. A verseny igazi győztese így tényleg Attila lett, meg a tévénézők, míg Fáy Miklósnak – ahogy a hírekben olvastam – beszóltak a családtagok, amiért a legvégső megmérettetésen sem volt képes megadni a 10-est, hát most mondják meg, leszáradt volna a keze? 

Ennél is nagyobbat szólt viszont, hogy a Jóban Rosszban sorozat csütörtöki epizódja váratlanul, egy nyári vihar érkezésének meglepetésszerűségével második lett 1,38 millió nézővel. Valamit nagyon eltaláltak a writerek. Egy Tények adás is elérte a 1,29 milliós nézettséget: kéztörés, nem jönnek a mentők, elájult buszsofőr, drogot áruló rendőrök, bulvár a köbön. De hát mit csodálkozunk, ha a legnépszerűbb magyar napilapban az a hír, hogy a nők a melegben 23 cm hosszú rövidnadrágot hordanak? 

A legnézettebb film nem meglepő módon A Karib-tenger kalózai lettek (RTL Klub), 1,372 millió nézővel, mely igen szép eredmény amúgy is, nemhogy egy mozifilmtől.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik