Szórakozás

A Szépségkirálynő: barna hajú lány lesz a befutó?

A Magyarország Szépe Kft. ügyvezetője szerint a mai nőideál a barna hajú, barna szemű nőben testesül meg.

Órákat álltak sorba a TV2 válogatásán hétfőn az önjelölt szépségkirálynő-jelöltek. Közel kétezer lány adta le jelentkezését, ebből ötszázat hívtak vissza az elődöntős fordulóra – mondta a verseny jelenlegi állásáról Dávid Júlia, a Magyarország Szépe Kft. ügyvezetője a Mokkában.

Kedden eldől, ki lesz az a 25 lány, aki megkezdheti a felkészülést a táborban, ahonnan egyébként öt lánytól vesznek majd búcsút, vagyis 20 lány verseng a majd a koronáért a döntőben.

Makány Márta a női szépségtrendről azt mondta: szerinte az ideális lány szép, nem érdekes arcú. Érdekes, hogy évről évre barna lányok nyernek, vagyis barna hajú, barna szemű nőben testesül meg a magyar ideál – Dávid Júlia szerint. Hozzátette: a legnagyobb esélye mégis annak a lánynak lesz majd a nemzetközi megmérettetésen, akiben felfedezhető egy kis egzotikum, mint annak idején a tunéziai édesapával rendelkező Dammak Jázmin esetében.

A Szépségkirálynő egyik zsűritagja, Pantl Péter a formásabb, karakteresebb lányokra szavaz. A Playboy magazin főszerkesztője elmondta, nem modelleket vagy címlaplányokat keres, mégis ő az egyik legkritikusabb ítész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik