Szórakozás

Kasza Tibi pontozza és fotózza a szépségkirálynő-jelölteket

A Nagy Duett népszerű zsűritagja újabb, izgalmas feladatot kapott.

Kasza Tibi mindig is rengeteg szép nővel volt körülvéve, de ami most jön, az minden eddigit felülmúl. Most ugyanis tényleg a legszebbek között foroghat majd. Őt kérték fel ugyanis, hogy legyen a zsűri tagja, és a fotósa a TV2-n hamarosan látható “A Szépségkirálynő” című műsornak.

A Kínát is megjárt Kasza Tibinek van már tapasztalata abban, hogy felfedezze az igazi szépséget: fotózta már többek között Bódi Sylvit, Kis Hegedűs Rékát, Dundikát és Dukai Reginát.

A szépségversenynek 12 tagú zsűrije lesz, az elnöke pedig a híres filmproducer, Andy Vajna. Kasza Tibi feladata azonban nem csak a hölgyek pontozása lesz. Ő készíti majd a versenyzők személyre szabott fotóalbumát is.

Tibinek jelenleg nincs barátnője, és bár nagyon vágyik már a szerelemre, attól nem tart, hogy elcsábul a lányok láttán, az Aktívnak elárulta, munka közben szigorúan szakmai szemmel figyeli a hölgyeket. A szépségről pedig határozott véleménye van: „Nálam a természetesség az első számú dolog, amit figyelik egy nőn, hiszen annyira egy mesterkélt, mű világban élünk, hogy a természetességnek szerintem hatalmas ereje van” – mondta a Crystal zenekar egykori frontembere, aki hamarosan élőben is tesztelheti objektivitását a sok szépség láttán, hiszen A Szépségkirálynő mezőnyének bemutatkozására már nem kell sokat várni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik