Szórakozás

Magyarország kedvencei adják át az elismeréseket

Már csak két nap és kiderül, kik voltak a 2010-es esztendő legjobb előadói.

A VIVA Comet gála az év legjobban várt zenei díjátadójaként igazi sztárparádét ígér, ahol Magyarország kedvencei adják át a zöld-narancssárga gömböket egy titokzatos sztárvendéggel kiegészülve.

A 11. Comet gála nemcsak grandiózus show műsorral, látványvilággal és elképesztő fellépésekkel készül az év legnagyobb zenei díjátadójára, hanem minden eddiginél impozánsabb díjátadó névsorral is, amelyen hazánk ünnepelt kedvenceit gyűjtötte egybe.

Június 10-én Ördög Nóra Nánási Pállal, Liptai Claudia Bochkor Gáborral, Janklovics Péter pedig Dukai Reginával adja át a Comet gömböket az egyes kategóriák győzteseinek. Az estén egy igazi szupermodell is színpadra lép, Palvin Barbara az 1. FSV Mainz sztárcsatárával, Szalai Ádámmal együtt díjazza a Legjobb új előadót, míg Árpa Attila a VIVA-hoz az estére visszatérő Adával szólítja dobogóra a női előadók győztesét.

„Ez lesz a nyolcadik Comet gálám, egy kicsit olyan mintha hazatérnék” – árulta el nevetve Ada. „Ez lesz az első díjátadó, ahol nem a VIVA műsorvezetőjeként lépek a színpadra, és Árpa Attilával sem dolgoztam még együtt, de laza, vagány férfinak ismerem őt, így biztos vagyok benne, hogy remekül kiegészítjük majd egymást.”

A Sportarénában az idei első díjazott, Geszti Péter szintén átveszi majd a Magyar Könnyűzenéért Comet gömböt Csonka Andrástól és egy igazi színpadi ikontól. Hogy ki is a titokzatos hölgy, az péntek este kiderül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik