Szórakozás

Soha nem látott extrém show-k a VIVA Cometen

Hazánk legnépszerűbb sztárjai különleges előadásokkal készülnek június 10-re.

Gőzerővel folyik 11. VIVA Comet gála szervezése, amely 2011. június 10-én minden eddiginél látványosabb díjátadót ígér a Papp László Budapest Sportarénában. A mozgalmas show-n hazánk legnépszerűbb sztárjai lépnek fel, akik egytől-egyig különleges előadással készülnek a nagy napra.

Lola, aki az este végén akár A legjobb női előadónak járó díjat is hazaviheti, kibújik kislányos imidzséből, és a színpadon mutatja meg vadítóan szexi, nőies arcát. Fluor szintén új oldaláról mutatkozik be a gálán: a laza, sportszerkós srác helyett elegáns úriemberként lép fel kultikussá vált slágere, a Mizu egy különleges feldolgozásával. Az este másik nagy durranása SP fellépése lesz: a háromszoros Comet-győztes előadó a tőle megszokott extrém show-val táncoltatja majd meg a közönséget.

A június 10-i díjátadón olyan további sztárok soha nem látott produkcióit láthatjuk majd, mint az AFC, Barbee, Király Viktor, Vastag Tamás, Tóth Gabi, Varga Viktor, Adri, Brasch Bence, Düki, a Compact Disco, a Children Of Distance, a Bad Boyz, Keri, az Ultrapop, a BNF és MM.

A fellépők listájának azonban itt még nincs vége: az idei Magyar Könnyűzenéért VIVA Comet-díjas Geszti Péter legújabb együttese, a Gringo Sztár itt adja majd elő először élőben új slágerét.

Az elmúlt évekből kiindulva az idei Cometen is számíthatunk további különleges meglepetésekre!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik