Szórakozás

Édes kényeztetésen a Comet-jelölt lányok

Cukrásztanoncnak álltak a VIVA Comet-gömb várományosai.

Barbee, Lola, Rami, Tóth Gabi és Wolf Kati félredobták a mikrofont, helyette habverőt és fakanalat ragadtak: A VIVA Comet legjobb női előadói csupán pár órára intettek búcsút a zenének, és cukrásztanoncként próbálták ki magukat.  A lányok sikerrel vették az új kihívást, és ínycsiklandó sütiket díszítettek a csapatépítőnek is kiváló gyorstalpalón.

A Comet-gömb várományosai csacsogva-nevetve vetették bele magukat a mignonok díszítésébe, és profi módon kezelték a színes cukrok és marcipánok tömkelegét. Csupán Tóth Gabi munkálkodott teljes csendben, aki betegen és némán is jókedvvel vállalta a csapatépítő cukrászkodást, ahol Wolf Katival versengtek a legszebb marcipándíszekért.

„Nagyobbik lányom igazán édesszájú, így a sütemény- és édességkészítés nem áll távol tőlem. Arra azonban mindig odafigyelek, hogy ne tömény, cukros, hanem inkább egészséges, gyümölcsös édességet készítsek. Például almás pitét, ami a lányok nagy kedvence” – árulta el Wolf Kati, aki rendkívül örül a Comet-jelölésnek, amely azt bizonyítja, hogy a fiatalok is kedvelik a zenéjét.

Barbeenak családi kötődése is van a finomságokhoz: „Édesanyám szakácsnő, ezáltal rengeteg édességreceptet tudok, és nagyon szeretek sütni. Ráadásul óvónőnek készülök, úgyhogy reményeim szerint a gyerekek is értékelni fogják a cukrásztudományomat.”

A leglelkesebb jelölt Lola volt, aki több kreatív süticsodát is az asztalra varázsolt: „A feszített Comet-készülődésben igazi terápia volt ez a kis cukrásztanfolyam, és ahogy láttam, Kati, Gabi, Barbee és Rami is élvezte a színes-cukros lazítást. Engem teljesen lekötnek és kikapcsolnak a hasonló pepecselős, ugyanakkor kreatív tevékenységek. Korábban például karkötőket készítettem, de már rég nincs rá időm, így jólesett egy kicsit nosztalgiázni” – mesélte Lola, aki a június 10-i gálára különleges fellépéssel készül. A látványos show-ról a már háromszoros Comet-győztes egyelőre annyit árult el, hogy hatfős tánckarral turbózza fel az előadást, és egy világhírű dal feldolgozásával is megtáncoltatja a közönséget.

A kalóriadús feltöltődés épp kapóra jött, hiszen a június 10-i VIVA Comet díjátadóig még rengeteg munka vár „A legjobb női előadó”  jelöltjeire. Lola és Barbee mellett Tóth Gabi is különleges fellépéssel készül a nagyszabású gálára, ahol többek között SP, Fluor, a Children of Distance és Vastag Tamás is színpadra lépnek majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik