Szórakozás

Igazi sztárparádé a VIVA Comet gálán

Szabó Zsófi és Puskás Peti együtt lépnek a VIVA Comet vörös szőnyegére. A két sztár élő adásban fogadja a díjátadó vendégeit.

Minden eddiginél látványosabb show-t, lehengerlő technikát és a legnépszerűbb sztárokat vonultatja fel a 11. Comet gála június 10-én a Sportarénában. Az év legnagyobb zenei díjátadójára izgatottan készülnek a VIVA VJ-i, Eszti és Zola is, akik új műsorvezető társaikkal, Szabó Zsófival és Puskás Petivel együtt kalauzolják majd végig a nézőket a sztárparádét ígérő eseményen. A cserfes színésznő és a fáradhatatlan énekes a vörös szőnyeg házigazdáiként vetik bele magukat a pörgésbe, és kapják mikrofonvégre a sztárokat.

„Örülök, hogy műsorvezetőként is kipróbálhatom magam, és annak is, hogy Peti lesz a társam. Mindketten hiperaktív emberkék vagyunk, akik imádják a pörgést, így biztos nem fognak unatkozni a nézők. Nőként természetesen jobban fogok figyelni a vörös szőnyegen felvonultatott ruhákra is, igyekszem pár vásárlási és divattippet is kihúzni a jelöltekből” – árulta el a Jóban Rosszban színésznője, aki legfontosabb feladatának leginkább azt tartja, hogy már az első percekben hangulatba hozza a vendégeket és a közönséget.

„Én sem fogom figyelmen kívül hagyni a szebbik nem ruhakölteményeit, bár valószínűleg más szempontok alapján értékelem majd azokat, mint Zsófi” – tette hozzá nevetve Puskás Peti. „A viccet félretéve, nagyon örülök, hogy felkértek a vörös szőnyeg házigazdájának, hiszen korábban voltam díjazott és fellépő is a Comet-en, idén azonban teljesen új oldaláról ismerhetem meg a gálát. Ráadásul élő adásban próbálhatom ki magam, alig várom!”

Habár Iszak Esztit november óta nap mint nap láthatjuk a VIVA képernyőjén, műsorvezetőként neki is  az idei lesz az első Comet gálája, amelyet talán még a jelölteknél is izgatottabban vár.

„Nagy álmom teljesült a Comet díjátadó vezetésével, hiszen minden évben kihagyhatatlan baráti program volt a gála követése. Természetesen elképesztően izgulok, még nem volt lehetőségem hasonló nagyszabású show-t levezényelni, de bízom Zolában és az ő több évnyi tapasztalatában” – mesélte a csatorna gyönyörű műsorvezetője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik