Szórakozás

Mire figyeljünk, ha szépségkirálynők szeretnénk lenni?

Andy Vajna a szemekre, Hajdú Péter a kerek fenékre helyezi a hangsúlyt. A győzelemhez azonban ennyi még nem elég…

Mint arról korábban beszámoltunk, három év után a TV2-n tűnnek fel ezentúl Magyarország legszebb lányai. A Miss Universe Hungary, a Miss World Hungary és a Miss Earth Hungary leendő győztesei 2011-től az RTL Klub helyett a konkurencia képernyőjén, A Szépségkirálynő című műsorban mérkőznek majd meg egymással.

A koronára vágyó hölgyek már most elküldhetik jelentkezési lapjukat, fotóikkal együtt a Szépségkirálynő című produkcióba. Eddig már több mint kétezer szebbnél szebb lány jelentkezett a TV2 új showjába. Az elődöntős válogatásra körülbelül 600 jelentkezőt hívnak be, ám a felkészítő táborban már csak kevesebb, mint 30 lánynak marad hely.

Dávid Júlia, a Magyar Szépe Kft. ügyvezető igazgatója az Aktívnak elárulta, az előöntők során 5 szempont alapján választják ki a koronára esélyes szépségeket. Az arc, az alak, a mozgás, a kisugárzás és a kommunikációs készség – ezek azok a dolgok, amik elengedhetetlenek a korona elnyeréséhez.

Dammak Jázmin a 2008-as Miss Universe, és Polgár Krisztina a 2008-as Miss Earth szépségkirálynői összességében pozitív élményekkel gondolnak vissza a verseny előtti felkészítő táborra, bár abban mind a ketten egyetértenek, hogy szigorú szabályoknak kellett megfelelni. Szerintük a legfontosabb, hogy legyen elég önbizalmuk a lányoknak.

Andy Vajna ezelőtt még soha nem vett részt hasonló versenyen, de a műsor producere, Hajdú Péter meggyőzte, így elvállalta a zsűrizést. Az amerikai-magyar filmproducer elárulta, ő mindig először a hölgy szemét nézi meg, Hajdú azonban a kerek fenékre helyezi a hangsúlyt, bár azt gyorsan hozzátette, ennyi még nem elég a győzelemhez.

A jelentkezőket már most várják, június közepéig zajlik a válogatás, az élő döntő pedig július közepén lesz látható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik