Szórakozás

Világsztár is fellép a VIVA Cometen

Edward Maya lesz a rangos zenei gála külföldi sztárvendége.

Közel 120 millió letöltés, több mint 10 ország Top 5 helyezése és a leghosszabb, 47 hétig tartó listás szereplés az európai HOT 100 történetében. Ez Edward Maya, a 24 éves producer, előadó és zenész mérlege 2010-ben, amelyet „Stereo Love” című slágerével zsebelt be.

A sikerszám villámgyorsan meghódította bolygónkat: Európában, Amerikában és Kanadában is a slágerlisták élére ugrott, ami azonban a legfontosabb, hogy a világ minden szegletében megtáncoltatta a közönséget. Edward Maya a nagy áttörés után pedig kezébe vette sorsát, saját kiadót alapított, és újabb kislemezeit már önállóan jelentette meg. A This Is My Life és a Desert Rain szintén nagyon népszerűek, ezeket a slágereket pedig a csodagyerek házhoz is viszi nemzetközi turnéján, amely az idén márciusban Sri Lankán vette kezdetét.

Június 10-én a világhírű DJ turnéját megszakítva, Mexikó és Kolumbia között ugrik be Magyarországra, hogy a VIVA Comet gálán is színpadra lépjen egy fergeteges show-val.

A VIVA Comet zenei díjátadóra Edward Maya mellett látványos produkcióval készül többek között Fluor, SP, Lola, a Children of Distance, Király Viktor és Vastag Tamás is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik