Szórakozás

Stohl a határon túl is vezekel

A színész-műsorvezető egy erdélyi gimnáziumban vallott élete legnehezebb időszakáról. A diákok nem kímélték, ő pedig nem ismert tabukat.

A jogerős ítéletre várva Stohl ismét előadást tartott a drog veszélyeiről. A romániai Marghita már a hetedik állomása volt menetelésének. Választotta is, meg nem is. A legnehezebb előadások vártak rá drogról és alkoholról. A gimnazista srácok megelőlegezték neki a bizalmat, és megtapsolták a szándékot, hogy elment beszélni problémáiról. Furcsa paradoxon, hogy míg az egyik oldalról sorban állva fotózták, és aláírást kértek a színésztől, a másik oldalon véleményt alkottak az általa okozott balesetről. Igaz, az eddigi tapasztalatokhoz képest a marghitai gimnazisták nem zúdítottak annyi kemény kérdést a műsorvezetőnek, mint korábbi társaik.

„Nem félek már a kemény kérdésektől. Egyfelől, mert majdnem mindig megkérdezik azokat a keményeket, amiket meg kell, hogy kérdezzenek és megpróbálok most már egy kicsit elémenni. Amikor beszélek nekik arról az egész esetről, akkor nagyjából elmondom nekik azokat a dolgokat, amikből általában – amiatt, hogy félre vannak tájékoztatva, vagy bizonyos dolgokról nem tudnak – keményebb kérdést szoktak feltenni” – mesélte Stohl a Fókusznak.

A színész-műsorvezető büntetőügyének másodfokú tárgyalását június 21-én tartják a Pest Megyei Bíróságon.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik