Közélet

Stohl kábítószert fogyasztott?

Felmerült a gyanú, hogy Stohl András nem csak alkoholt ivott, de kábítószert is fogyasztott azon az éjszakán, amelyen súlyos balesetet okozott.

Stohl András vér- és vizeletmintáját a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság további vizsgálatokra küldte, hogy megtudják, fogyasztott-e kábítószert, és ha igen, mennyit és mikor.

“A drogteszt eredményét várhatóan a jövő hét folyamán kapjuk meg. Csak azután tudjuk majd a konkrét gyanúsítást megtenni, mivel egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik a vizsgálat”– nyilatkozta a Blikknek Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

“Ha csak a szervezetében találnak egy kisebb mennyiséget, egy évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható, feltételezhetően Stohl autóját és lakását is át fogják kutatni, hogy kábítószert keressenek. Ha találnak akár csak nyomokat is, több év szabadságvesztést is kaphat a színész” – mondta Kamarás Péter ügyvéd.

Mint ismeretes, Stohl Andrásnak korábban voltak drogproblémái és önként drogelvonó kúra alá is vetette magát. Stohl emellett speciális kezelésekre is járt, hivatalos nevén elterelésre. 2007 márciusában a Blikk birtokába kerültek rendőrségi jegyzőkönyvek, amelyekben többen azt vallották: látták, amint a színész kokaint használ. Stohl akkor mindössze ennyit reagált: „Nem akarok már ezzel az üggyel foglalkozni. Túl vagyok rajta, mindent megtettem, amit a rendőrség kért tőlem.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik