Szórakozás

Ismét dúl a szerelem Alekosz és Veronika között

Csimpi és Tubi-tubi elengedték a félreértések szürke kismadarát.

Alekosz és Veronika drámája három nappal ezelőtt kezdődött. Az egész akkor indult, amikor a görög csődör pár órával a menyasszonykeresés vége után hazaküldte Veronikát, hogy Olivérrel és a barátaival töltse első szabad estéjét. Azután pedig még jobban megingott a kamerák előtt kötött szerelem, ugyanis Alekosz kijelentette, hogy egykori szerelmével megy a ValóVilágban nyert nyaralásra. Azt is mondta, hogy még mindig Tündébe szerelmes. Veronika ekkor már találkozni sem akart vőlegényével, és kijelentette, Görögországba sem utazik el vele. A görög csődör nem értette, Veronika min sértődött meg, és miért utasította vissza a közös nyaralásukat, ezért szerdán úgy döntött, meglátogatja menyasszonyát és tisztázza vele a konfliktusukat.

Kezdetben nem igazán sikerült dűlőre jutniuk. Alekosz bevallotta a „virslis” lánynak, hogy komoly érzelmek kötik még Tündéhez, 5 évet töltöttek együtt, egy se veled, se nélküled kapcsolat volt az övék, mert bizony a görög fiú nem egyszer megcsalta volt kedvesét. Állítása szerint még nem élte ki magát igazán, szabadságra vágyik kötöttségek nélkül, de pontosan még ő sem tudja, hogy mit szeretne. Megoldást így nem találtak problémájukra.

Ezután mindketten elmentek Lovász László Light Night műsorába, aminek felvétele előtt a két hősszerelmes kapott egy kameramentes fél órát, ami alatt sikerült mindent átbeszélniük, így most szent a béke, és Alekosz kijelentette, hogy ha nem megy vele nyaralni Veronika, akkor inkább ő sem megy sehova.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik