Szórakozás

Alekoszt egy luxusszállodába csempészte az RTL

Miközben az Okostojás a finálé fáradalmait pihente, örült sebességgel bontották szét egykori lakhelyét.

Alekoszt a vasárnapi finálé után, úgy kellett kimenekíteni a hátsó bejáraton a sok rajongó elől. A VV4 győztese hajnali kettőkor szusszanhatott egyet ugyanabban a luxuslakosztályban, ahol Gigi és Jerzy tartotta romantikus randiját. Pezsgő és camembert sajt várta Alekoszt, aki hajnalban is ugyanolyan eleganciával falatozott, mint a Villában.

Mialatt Alekosz kipihente az este fáradalmait, a Villában nem állt meg az élet. Még hajnali négykor is több mint 20 ember dolgozott az átalakításán. Fel sem lehet már ismerni a szobákat, egyedül a konyha emlékeztet még a ValóVilágra. 50 ember 18 óra alatt teljesen átöltöztette és felkészítette a luxusbörtönt a menyasszonyjelöltek fogadására. A lányok hétfőn este már el is foglalták új otthonukat.

„Én el tudom képzelni, hogy lesz közöttük olyan, aki majd elnyeri az én tetszésemet, mind külsőleg, mind belsőleg, mint mentálisan. Még akár egy eljegyzést is” – mondta a Fókusznak adott exkluzív interjújában a görög csődör.

A 16 kiválasztott lány először a hétvégén találkozott egymással egy szexi fotózáson. A mezőny olyan sokszínű, hogy valószínűleg Alekosz csak kapkodja majd a fejét.

AJÁNLOTT LINK:

Exkluzív interjú a görög nőcsábásszal (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik