Szórakozás

Alekosz volt kedvesétől akar gyereket

A görög szexkiborg egyedül Tündét tudja elképzelni gyermeke anyjának.

Alekosz szerelmi magánéletét egyre nehezebb nyomon követni. Már-már egy egész ország lélegzett fel, hogy a hősszerelmes végre révbe ért és menyasszonyt választott magának saját valóságshow-jában, mikor nem sokkal később jött a döbbenet: az újdonsült vőlegény dobta Veronikát, hogy Olivérrel és a barátaival töltse első szabad estéjét. Majd még jobban megingott a kamerák előtt kötött szerelem, amikor Alekosz kijelentette, hogy egykori szerelmével megy a ValóVilágban nyert nyaralásra. Azt is mondta, hogy még mindig Tündébe szerelmes. Veronika ekkor már találkozni sem akart vőlegényével, és kijelentette, Görögországba sem utazik el vele. Csimpi és Tubi-tubi azonban szerdán a Fókusz kamerái előtt kibékültek egymással, és határozottan állították, hogy minden újra a régi, elengedték a félreértések szürke kismadarát.

Ehhez képest a Bors című napilap mai számában azt írja, hogy Alekosz egyetlen igaz szerelmét, hosszú éveken át imádott párját, Tündét tudja csak elképzelni gyermeke anyjának. Komoly családalapítási tervet is kidolgozott már, amit édesanyjával is megosztott: ha fiú lesz, az Alekosz nevet kapja a valósághős sarja, ha lány, Titanillának keresztelik.

 

Vája asszonyt nem lepték meg fia érzései, a lapnak elárulta, Alekosz már korábban is szeretett volna gyereket Tündétől, de valami miatt akkor nem jött össze. Nagy szerelem volt az övék, én nagyon örülnék, ha jönne már egy unoka – mondta a szexkiborg édesanyja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik