Szórakozás

Megszólalt Alekosz csalódott menyasszonya

Veronika váratlanul bejelentette, hogy mégsem megy vőlegényével sehová.

Hihetetlen fordulat azután, hogy Alekosz már a görögországi utat tervezgette Veronikával. Az Okostojás hétfőn nyugodtan tért haza a szülői fészekbe, majd hirtelen kitört a botrány: a „virslis” lány megmakacsolta magát, miután megtudta, hogy a görög szexkiborg a ValóVilágban nyert Maldív-szigeteki utat korábbi szerelmének, Tündének szánja. Veronika a hír hallatán kedden már nem jelent meg a Reggeli felvételén, és úgy tűnt, Alekosz sem tudta, hogy mi van vele.

Veronika a Fókusznak később azt mondta, elbizonytalanította vőlegénye döntése, miszerint nem vele utazik a másik nyaralásra, eldöntötte, nem tart vele Görögországba. „Ha más nőbe szerelmes, a Tünde is szerelmes az Alekba, akkor nincs miről beszélni” – mondta a lány, majd hozzátette: úgy érzi, a VV-győztes hősszerelmes becsapta és valójában nem őt, hanem még mindig volt kedvesét szereti. Veronika éppen ezért nagyon csalódott, mint mondta, valódi érzéseket táplált Alekosz iránt, és nem érti, miért keresett menyasszonyt, ha már volt neki.

Alekosz viszont Veronikát nem érti, hiszen ő már korábban a ValóVilágban is jelezte, hogy ha megnyeri a műsort, Tündét viszi magával az álomutazásra. A görögországi útitárs személye pedig még kérdéses, és a villabajnoknak már csak néhány napja van, hogy eldöntse, kivel akarja megcsodálni a naplementét a hellén tengerparton.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik