Szórakozás

Fluor-Kiszel botrány: megszólalt a tinisztár

A Mizu című sláger szerzője szánja-bánja, a naptárdíva pert fontolgat.

A múlt héten került elő az a videó, amiben a tinisztár sajátos hangnemben beszél Kiszel Tündéről. Fluor Tomi természetesen nem tagadja, hogy ő szerepel a két évvel ezelőtt készült felvételen, bár elmondás szerint annyira ittas volt, hogy nem is nagyon emlékezett arra, hogy riportot adott volna aznap este.

Fluor Tomi többek között Kiszel Tünde nőiességéről fejti ki trágár szavakkal a véleményét. A videót öt nap alatt közel félmillióan nézték meg az interneten.

„Nyilván senkinek nem jó az imidzsébe egy ilyen, hogy ilyen állapotban ilyeneket mondani, ez abszolút vállalhatatlan” – nyilatkozta a rapper az Aktívnak, majd hozzátette: soha semmit nem bánt még meg ennyire, mint ezt a kínos riportot. Miközben azonban Fluor bánkódik, a hírek szerint Kiszel Tünde pert fontolgat.

Ráadásul ezzel a felvétellel szinte egy időben került fel egy másik videó is, amely szerint a tinisztár leghíresebb dala, a Mizu egy közönséges lopás. Az LMFAO nevű banda egyik száma sokak szerint nem csupán dallamában hasonlít Fluor dalára, de annak egyik sora szinte tükörfordítása a legós rímnek.

„Úgy gondolom, hogy ez a két kicsi legó abszolút az enyém, egyébként meg rengeteg legós hasonlat van még dalokban, nemcsak az enyémben” – magyarázta Fluor Tomi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik