Szórakozás

Kiszel beperli Fluor Tomit

„Nagyon meg fogjuk szívatni a bíróságon” – ezt mondta a Naptárdíva a Mokka kedd reggeli adásában.

Mint arról korábban beszámoltunk, botrányok veszélyeztetik Fluor Tomi karrierjét. A fiatal rapper olyan gyorsan válhat negatív sztárrá, mint amilyen hamar tinibálvány vált belőle. A nagy sikerű slágerét, a Mizut állítólag egy amerikai bandától koppintotta, és előkerült egy régi felvétel is, amelyen Kiszel Tündét alázza.

„Egy hülye gyerek voltam” – mondta korábban az Aktív adásában Fluor Tomi a napokban nyilvánosságra került videóval kapcsolatban, amin finoman szólva is durva szavakkal illeti Tüncit. A Naptárhősnő szerint azonban még mindig az, borzasztóan el van szállva magától, öntelt és nagyképű, ezért úgy döntött, perel, mi több, „nagyon megszívatja a bíróságon” a fiatal énekest, akit szerinte a szakmában is sokan utálnak.

„Nagy nyilvánosság előtt becsületsértő módon, ordenáré, alpári stílusban olyan szavakkal illetett, amit én nem tűrök el, ezért fordultam jogi képviselőhöz, dr. Hyross Virághoz” – mondta Kiszel.

Tüncit nem először bántották, de úgy érzi, ez most tízes skálán tízes, rendkívül felháborította, hogy ilyen gusztustalan módon beszéltek róla. Ha Tomi bocsánatot kért volna tőle vagy a két év alatt letiltja a videót, valószínűleg eltekint a pertől, ám ez a hajó már elment…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik