Szórakozás

Alekosz máris dobta menyasszonyát?

Az Okostojás azt mondja, nem járnak Veronikával, találkozni is csak akkor fognak, ha éppen úgy hozza a kedvük.

A Szerelem a legfölsőbb szinteken című menyasszonykereső műsor vasárnap esti fináléjában még forró csókkal pecsételték meg szerelmüket, másnapra azonban mintha szertefoszlott volna a rózsaszín köd. Már az első közös estéjüket sem töltötték együtt: A VV4 győztese a valóságshow stábjával bulizott, míg Veronika az édesanyjánál pihente ki az elmúlt három hét fáradalmait.

A hétfő reggel sem hozott sok változást: nem terveznek közös időtöltést az ajándékba kapott görögországi nyaraláson kívül, sőt még abban sem biztosak, hogy kapcsolatban maradnak – értesült a Bors című napilap. Mint mondják, egyáltalán nem ismerik egymást, ha majd találkozni akarnak, akkor felhívják egymást, de kötelességből nem fognak együtt lenni.

Fogalmam sincs, mi lesz, nincsenek terveink – árulta el a lapnak a görög szexkiborg. Az azonban biztos, hogy a pár jövő hétfőn indul az álomútra, Kos szigetére, ahol egy hetet fognak eltölteni édes kettesben. A nyaralás végén pedig kiderülhet, visszatalál-e gazdáihoz a boldogság narancssárga madara…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik