Szórakozás

Alekosz kidobott arajelöltje nem adja fel

Olga reménykedik a folytatásban és nem hiszi, hogy az Okostojás és Veronika kapcsolata hosszú távra szól.

Mint arról korábban beszámoltunk, november 24-én este kezdődött és május 29-én éjszaka ért végett. Vasárnap Alekosz egy médiatörténelmi korszakot zárt le. 183 napig, azaz kereken fél évig uralta a magyar médiát. A szerelem a legfölsőbb szinteken fináléjában végül a „virslis” lány győzött, elvitte a hellén félisten utolsó és legfontosabb kulcsát.

A hoppon maradt menyasszonyjelölt, Olga egyáltalán nem haragszik a ValóVilág 4 győztesének döntése miatt, az orosz szépség még mindig reménykedik a folytatásban.

„Nem hiszem el, hogy Veronika kell neki, mert bennem minden megvan, ami Veronikában. Komolyan így van. Én sokkal több vagyok. Ezt ő is tudja, Alekosz is érzi” – mondta a Fókusznak adott első interjújában Olga.

A görög hősszerelmes azonban ezt egy kicsit másképp gondolja. Azt mondja, a szórakozás, a nevetés, a jókedv döntötte el, hogy végül melyik lány mellett teszi le a voksát, Veronika mellett pedig mindezeket megtalálta.

A pár története ezzel még nem ért véget, hiszen nemsokára indulnak az álomútra, Kos szigetére, ahol egy fantasztikus hetet töltenek el együtt.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik