Szórakozás

Alekosz visszautasította a meztelen arajelöltet

A görög szexkiborg továbbra sem hajlandó összegyűrni a lepedőt egyetlen szívére pályázó hölggyel sem.

Finiséhez érkezik lassan Alekosz menyasszonykereső műsora. Vasárnap este a szexkiborgnak el kell döntenie, hogy melyik bent maradt lánnyal szeretné leélni az életét. Az utolsó két nap az egyéni álomrandikról szól, elsőként ez egyszer már hazaküldött Olga örülhetett, a görög hős ugyanis úgy döntött, vele szeretné tölteni a napját.

Míg a kacsázni nem tudó Alekosz kacsázni tanította Olgát a Duna-parton, addig a Villában árván maradt Verát meglátogatta egy közeli barátnője. Egy igazi csajos beszélgetés keretében kibeszélték a fiatal lány vetélytársát és a lehetséges esélyeket.

Alekosz rajong a vonatokért, ezért az álomrandi egy vonatúttal folytatódott, de mielőtt főhősünk és Olga felszálltak volna a nosztalgiavonatra, Alekosz félrevonult, hogy felhívja a Villában maradt Veronikát.



Hogy az egyetlen villalakó ne unatkozzon, míg szerelme egy másik nővel randizik meglátogatták a ValóVilág 4 egykori versenyzői, Olivér mellett, Ildikó, Jerzy, Anikó és Gombi is bement a Villába, hogy egy megelőlegezett leánybúcsút tartsanak Verának. A buli mellett azért a beszélgetésekre is jutott idő. Mindenkit nagyon izgatott a kérdés, hogy Vera mit érez egykori lakótársuk iránt. Jerzy elégedetten mosolygott miután a fekete hajú lány elmesélte neki, hogy igazi férfiként tekint Alekoszra, és úgy érzi, mintha már évek óta ismernék egymást.

Nem álomrandihoz méltóan végződött Olga és Alekosz közös napja, a VV4 nyertesének rezidenciájára visszatérve egy gyönyörű, rózsaszirmokkal szórt ágy fogadta a párt. Alekosz le akarta szórni a szirmokat, mondván így nem lehet aludni, ezen pedig Olga annyira megsértődött, hogy közölte, csalódott Alekoszban és így már nem is kell neki az Okostojás. Az orosz lány később még próbálta oldani a hangulatot, és megkérte a görög hőst, hogy feküdjön hozzá közelebb, mert érezni akarja, de Alekosz ekkor sértődötten elfordult a lánytól.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik