Szórakozás

Lelepleződött Alekosz prosti arajelöltje

Fájdalmas vallomások, könnyek és csalódások a Villában: Barbarát szembesítették múltjával.

 

Kínos pillanatokban volt része Barbinak: Alekosz menyasszonyjelöltjének kétes múltjáról ugyanis lehullt a lepel. A nézők segítségével a hellén tudomást szerzett arról, hogy a jelenleg szakácsként dolgozó lány korábban nem csak a konyhapult mellett állva kereste kenyerét. Ám nem volt még minden veszve, hiszen a hellén félisten kedvét a „sötét múlt” nem szegte, és Barbarát hívta randizni. A görög úgy határozott, hogy most keményebb módszerekhez folyamodik, és csak akkor ad újabb esélyt a lánynak, ha az legyőzi legerősebb félelmeit.

A katapult randinak köszönhetően Barbi megmutathatta bármit megtenne Alekért.

 



A katapultos mutatvány után Barbara újabb bizonyítási lehetőséget kapott, ezúttal azonban nem a szexkiborgot, hanem a görög féltő és aggódó szüleit kellett elbájolnia az Alekosz-klán érdi otthonában tett családlátogatáson. Remekül sikerült az este, Barbi annyira boldog volt, hogy majd kiugrott a bőréből. Mindeközben Magdi és Veronika Alekosz ágyát csinosítgatta, ugyanis a görög a Villában akart aludni. Ágydíszítés közben Barbi is hazaért, Veráék pedig a hallottaktól nem ájultak el, sőt: mosolyuk sem volt valódi. A csajoknak azonban nem sokáig kellett nélkülözniük a görögöt, hiszen a hősszerelmes velük töltötte az éjszakát.

 

 

Alekosz utoljára tölthette az éjszakát így, együtt ezzel a három lánnyal, hiszen hamarosan újra el kell küldenie az egyiküket.

 

 

AJÁNLOTT LINK:

KÍNOS SZEMBESÍTÉS A VILLÁBAN! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik