Szórakozás

Félmeztelen, privát fotó Hajdú Péterről

Sarka Kata olyan családi képeket mutatott az Aktívnak, amely Péterrel való szerelmük hajnalán készültek férjéről.

Kalóriadús szerelem: a magyarok 50-60 százaléka túlsúllyal küzd, ami ennél is meglepőbb, hogy kétharmaduk párkapcsolatban él. Bizony ez alól a magyar hírességek sem kivételek: az egykori címlapsztár énekesnő, Baby Gabi öt hónapja találta meg élete párját, azóta 3 kilót biztosan felszedett. Azt mondja, egyáltalán nem érdeklik a plusz kilók, csak az, hogy kedvese rajong a főztjéért. Mellékesen megjegyezte, nemrég egy esküvőn volt, ahol elkapta a csokrot…

Nacsa Olivér és menyasszonya már 5 éve alkotnak egy párt. Kapcsolatuk alatt a humorista körülbelül 10-15 kilót szedett fel magára. Pár hete azonban elhatározta, visszaszerzi régi vonalait és bérletet váltott egy edzőteremben.

Sarka Kata és Hajdú Péter megismerkedésük után még egy ideig tartották versenysúlyukat, ezt bizonyítja az a privát fotó is, amit Kata mutatott meg először az Aktív stábjának. A kép egyik közös nyaralásukon készült, nem sokkal azután, hogy komolyabbra fordultak közöttük a dolgok. Egy évvel megismerkedésük után azonban rajtuk is megjelentek azok a bizonyos úszógumik. Igaz, azóta már mindketten leadták ezt a felesleget: Kata a szülés után életmódot váltott, Hajdú pedig a konditermek állandó látogatója lett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik