Szórakozás

Liptai is berágott Hajdú Péterre

Nemcsak Szíj Melinda rajongói fordultak a TV2 műsorvezetője ellen, saját kollégája, Liptai Claudia is képmutatónak tartja Hajdút.

Mint arról korábban beszámoltunk, Hajdú Péter otthona előtt akartak demonstrálni a Megasztár 5 népszerű énekesének rajongói, miután a show-man a Frizbi egyik korábbi adásában vérig sértette kedvencüket. A műsorvezető hétfő reggel a Mokka vendége volt, ahol elmondta, őszinte volt részéről a bocsánatkérés, de Szíj Melinda nem elég, hogy nem fogadta el békülő jobbját, még sértegette is őt a vasárnap esti Frizbi felvételén.

Hiába érkezett a stúdióba Hajdú “I love Melinda” feliratú pólóban, Liptai Claudiát és Kárász Robit nem igazán tudta meggyőzni szándéka tisztaságáról. Claudia ugyanis nem tartotta őszintének a műsorvezető válaszait, és szerinte sokszor csak a cinizmus beszélt belőle. Hajdú nem értette, hogy miért vonják felelősségre még a saját kollégái is, amikor ő ezt az egészet csak viccnek szánta, és nem gondolta komolyan. Az interjú végére már annyira kiakadt, hogy azzal vádolta meg a csinos műsorvezetőt, hogy már nem is Szíj Melinda, hanem saját konfliktusaik miatt támadja őt.

A Bors utánajárt, mi az a rejtett ellentét közöttük, amely most felszínre tört. Hajdú szerint Claudia azóta haragszik rá, amióta Daróczi Dávid halála után meghívta a műsorába Choli papát és Terry Blacket. A show-man úgy véli, a Mokka népszerű műsorvezetője nem tudja túltenni magát a múlt sérelmein, ezért is esett neki olyan hevesen a Szíj Melinda-ügy kapcsán.

AJÁNLOTT LINKEK:

Claudia vádol: Hajdú képmutató (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik