Szórakozás

Alekosz édesanyját is bevetette az RTL

Vája asszony is szerepet kapott a görög hősszerelmes menyasszonykereső show-jában.

A lányok kedd éjszaka feladatot kaptak. Még pedig azt, hogy aki ébredés után először dob össze egy reggelit Alekosznak, és először ér el vele a Villa ajtajához, az személyesen viheti ágyba a finom falatokat kedvenc görög hódítójának. Persze Alekosznak nem könnyű a kedvében járni. Ő a frissen facsart narancslevet csak szűrve szereti, a tojást kilenc és fél percig kell főzni, mielőtt feltálalják neki, és a kaviáros szendvicsére héj nélkül kell ráhelyezni a citromot.A leggyorsabb Barbi volt, így ő ébreszthette Alekoszt.

Az erőnléti verseny ezzel azonban még nem ért véget: a menyasszony-jelölteknek ugyanis guggolniuk kellett, aki pedig a legtovább bírta az egy randevút nyert Alekosszal. A guggolásban Barbi és Olga bizonyult a legjobbnak, így nekik kellett megmérkőzniük a romantikus randevúért. Olga ismét kivonta magát a végső megmérettetés alól, így az erőnléti verseny győztese Brigitta lett, ő tölthette kettesben az estét Alekosszal.



A randevút egy roncsderbin tartották, ahol ők is versenybe szállhattak az első helyért. A roncsderbis élmények utánromantikus vacsorával pecsételték meg első kettesben töltött estéjüket: volt lassúzás, vallomás és szenvedélyes csók is.Az éjszaka azonban még nem ért véget. Alekosz nem érte be ennyivel, a randevú után Magdit, és Andreát is megajándékozta a társaságával.

A lányok egyre nehezebben viselik a konkurenciát, mivel mindannyian szeretnék kisajátítani maguknak Alekoszt. Brigittát a romantikus randevú után a beteljesülő szerelem mámora helyett a kínzó féltékenység kerítette hatalmába. Ám az érzelmek kacskaringós ösvényén főhősünk sem igazodik ki egykönnyen. Márpedig egy szerelmi válságba sodródó férfiút ki tudna jobban útba igazítani saját édesanyjánál? Vája bölcs véleményével, valamint egy elemózsiás kosárral ajándékozta meg fiát.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik