Szórakozás

Kilenc lányra szűkült Alekosz mezőnye

A pénteki szívceremóniáról Dorisz, Magdolna és Szilvia távozott kulcs nélkül.

A menyasszonyjelöltek csütörtökön lehetőséget kaptak arra, hogy üzenetet hagyjanak Alekosznak, elmondhatták érzéseiket a többiek „kíváncsi füleitől” távol. Brigi, Olga és Barbara kapott is az alkalmon és mondtak pár szót a görög hősnek. A szőke üzletkötő egyenesen szerelmet vallott, ami mosolyt fakasztott, de Alekosz szerint azért ezzel a gesztussal még várjanak. Az üzenetek hatására a vágy tárgya és hűséges segítője arra a következtetésre jutottak, hogy szónoklatokat kérnek az összes lánytól.

Veronika kezdte a szónoklatot, beszédébe bele-beleszőtt oda nem illő dolgokat, de szónoklata nagyon tetszett Alekosznak, édesnek találta a lányt. Beatrix viszont belesült a feladatba, alig bírt beszélni, az olvasás sem nagyon ment. „Azt sem tudja, miről beszél” – állapította meg Olivér. Barbara szavai hallatán a jó barát biztosította róla Alekoszt, hogy ő „csípi” legjobban a lányok közül. Andrea pedig burkoltan közölte szónoklatában: „az én hangszeremen te tudnál játszani”.


Alekosz Magdolnának adta a legjobb szónoklatért járó babérkoszorút. Majd fura beszélgetést kezdeményezett, megkérte, hogy segítsen kiválasztani neki azokat a lányokat, akiket hazaküld. Anita közben elárulta Olivérnek, hogy végigbőgte, amikor Alekosz mással randizott. Magdi Olivérnek mondta el, hogy biztos benne, őt nem fogja hazaküldeni a „görög isten”. A testvérpár nekiesett a konyhában Andinak, amiért bevallotta, ő bizony már szerelmes. Alekosz a hálóban Brigivel flörtölt, provokálta, hogy kezdeményezzen csókot, majd visszautasította a lány: „majd később” – mondta. Barbarával viszont csókolózott, miután igenlő választ kapott a kérdésre: „szerelmes vagy belém?” Beatrixot arról faggatta: „zavarna, ha a testvéred is tetszene?” Bea viszont – saját bevallása – szerint nem féltékeny típus.

Miután Alekosz megbeszélte Liluval, hogy milyennek látja a lányokat, kezdődhetett a szívceremónia. Veronika kapta az első kulcsot, mert megengedte, hogy a főhős belélásson. Az a jelölt is megkapta a kulcsát, aki mindig eléri, amit akar: Andrea. A hatalmas, dübörgő vízesésnek, Magdinak is van még esélye Alekosz szerelmének elnyerésére, akárcsak a gyönyörű Évának. Olga kettőssége is eléggé érdekes ahhoz, hogy a főhős maga mellett akarja tartani. Anita öleléssel és könnyekkel köszönte meg a kulcsot. A romboló szenvedély, Beatrix és Alekosz közé egyelőre nem gördült akadály. A „függőben” hagyott Brigitta annyira örült a kulcsának, hogy felszökkent érte a pódiumra örömében. Barbara utoljára maradt, de így volt igazán hatásos: Alekosz hosszan megcsókolta. Dorisz, Magdolna és Szilvia elbúcsúzott a műsortól és Alekosztól.


AJÁNLOTT LINK:

BARBARA ÉS ANDI MÁRIS SZERELMES (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik