Szórakozás

Félmeztelen lány zavarta meg A Nagy Duett élő adását

SP-nek meghozta a szerencsét a fanatikus rajongó, a műsortól végül Hajdú Péterék búcsúztak.

A péntek esti celebes-énekes szuperprodukcióban ezúttal már két dallal készültek a megfogyatkozott sztárduók. A sort a Falusi Mariann-Árpa Attila kettős nyitotta a Queen egyik klasszikusával, majd másodjára már egy érzelmes vallomással álltak színpadra, amely olyannyira lenyűgözte a zsűrit, hogy még Kasza Tibi sem tudott rá vicceset mondani. Mindkét produkciójukat 28 pontra értékelték az ítészek.

Trokán Nóra és Caramel a Flashdance betétdalával teljesen elvarázsolta Balázs Klárit, különösen a fiatal színésznő, aki most először mutatta meg tánctehetségét a műsorban. Annyira jó vagy a színpadon – mondta Klárika, majd Kasza Tibivel és Dobrády Ákossal 27 pontot adtak a „Mániákus” dalra. A második körben Nóra és Caramel az Aladdin betétdalát adták elő. Caramel, te egy Isten vagy – így foglalta össze véleményét Kasza Tibi. A produkciót még Majka is picit megkönnyezte, sőt Klárika is, majdnem. Ezúttal 26 pontot kaptak.

Peller Mariann és Bereczki Zoltán Justin Timberlake Cry me a river című dalával nyitottak. A produkció nem sikerült olyan elsöprőre, mint amennyire szerették volna. A zsűri szerint voltak már ennél sokkal jobbak is, ezért 27 pontra értékelték a duettet. Másodjára már behozták a lemaradásukat a Destiny’s Child Survivor című slágerével: maximumot kaptak előadásukra.


Hajdú Péter ezen a héten is igazán elemében volt a színpadon, a szórakoztatás és a show-elemek mellett ezúttal még talán pár tiszta hangot is eltalált. Első produkciójukba akrobatikus elemeket is belecsempésztek: duettpartnerét, Zoltán Erikát „emelte a vállára”. A második körben még a nadrág is lekerült róla, autentikus aerobic szerelésük 29 pontot ért, ez azonban kevésnek bizonyult a továbbjutáshoz. A Frizbi műsorvezetőjének vicces, esetlen, énekelni nem tudó karaktere végleg kifulladt a hatodik élő adásra…


A legfiatalabb páros, SP és Iszak Eszter elsőként Kylie Minogue Can’t get you out of my head című dalával készült. Az UV megvilágítás kifejezetten előnyére vált produkciójuknak; 25 pontot zsebeltek be a zsűritől. Második daluk végén pedig valami olyasmi történt, amire láthatóan senki sem számított: a Balatoni láz című örökzöld eléneklése után egy fiatal női rajongó félmeztelenül, farmer miniszoknyában felpattant a színpadra, és egy puszit nyomott SP arcára, aztán gyorsan le is szaladt. Hogy a fanatikus rajongó Jimmy Jumpot is megszégyenítő magánakciója vagy Eszti bikinis szerelése nyűgözte-e le a nézőket, nem tudni, de a szavazatok összesítése után Hajdú Péter és Zoltán Erika alul maradt a hetek óta utolsó helyen álló fiatal párossal szemben.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik