Szórakozás

Tóth Veráék estek ki A Nagy Duettből

Soha nem volt még ennyire jó öt hetünk - vallotta be Rákóczi Feri búcsúzásképpen.

A celebes-énekes műsor ötödik adásában kiderült, mely duettpárok mondhatják el magukról, hogy a legjobb ötbe kerültek.

Az estét a Rákóczi Feri-Tóth Vera páros kezdte az „I Got You (I Feel Good)” című számmal. A show részébe bele kell húzni! – tanácsolta Dobrády Ákos az adás elején a legutolsó helyen szereplő párosnak. Balázs Klári azt fájlalta, hogy Feri nem olyan tehetséges énekes, mint Vera, ez némi szóváltást eredményezett a két szereplő közt. Kasza Tibi a többiekhez hasonlóan 8 ponttal értékelte a produkciót, így összesen 24 pont jutott a párosnak a zsűritől.

Rákóczi Feriékével ellentétes kritikát kapott Balázs Kláritól Falusi Mariann és Árpa Attila: a zsűritag szerint kenik-vágják a show-t, Kasza Tibi és Dobrády Ákos is szinte csak a dicséretek sorát folytatta. A sporttársait is felvonultató Attila Mariannal együtt összesen 27 pontot kapott az ítészektől.

Brutál metált ígértek, és hogy ezt betartsák, már a pihenőben elkezdte a vadul dalolást a Peller Mariann-Bereczki Zoltán duó, szenzációs hangulatot teremtve ezzel a stúdióban. Zoli és Mariann teljesen új arcát mutatta meg Kasza Tibi szerint, sőt, az első szexuális élmény színpadra vitele is megtörtént. Balázs Klári a profi énekes tanári vénáját dicsérte, Dobrády Ákos már finomabban bánt a pozitív észrevételekkel. 28 pontot ért a “megőrülés”.

A középen elválasztott hajjal, retro zakóban, fejbólogatással színpadra lépő Hajdú Pétert Haddaway magyarországi helytartójának nevezték ki. A Frizbi műsorvezetője és partnere, Zoltán Erika a Diszkópatkányok című film slágerét adták elő. Klárika megjegyezte, hogy egy-két hang már a helyére is került, Dobrády Ákos egy plusz pontért cserébe az egyik igen mulatságos táncelem megismétlését kérte a Frizbi házigazdájától. Ez pokoli! – húzta le a versenyzők hangulatát Kasza Tibi, ő már drogokkal is alig lenne képes elviselni Péter szerepléseit. A vegyes értékelés ellenére 29 ponttal zártak Erikáék.

A gengszter rapper szerepét magára öltő Iszak Eszti és profi párja, SP dinamikus produkcióját Kasza Tibi irigylésre méltónak találta, Dobrády Ákos megdicsérte a dalválasztást. A “bulizó óvodások” 27 pontot zsebeltek be.

Trokán Nóra és Caramel hozták a tőlük megszokott színvonalat, mikor színpadra léptek az Apáca-show című filmből jól ismert Joyful, Joyful című nótával. Dobrády Ákos Nóra hangját jutalmazta bókokkal, Balázs Klári az első félelmei ellenére is folytatta a pozitív kritikák osztását. A látványos, gospel kórus kíséretében kivitelezett előadástól Kasza Tibi is padlót fogott, “lúdbőrzött”. Ezek hallatán egyáltalán nem volt meglepő a kiosztott maximális 30 pont.

Az estét extraprodukcióként a Sugarloaf zenekar és Csepregi Éva zárta a “Nyár van” című örökzölddel.

Az eredményhirdetéskor már másodjára állt a kiesés szélén Rákóczi Ferenc és Tóth Vera, Iszak Esztihez és SP-hez hasonlóan. A tinisztárt azonban ismételten megmentették rajongói, így testvére, Tóth Gabi után, az idősebb Tóth lánynak is búcsúznia kellett a műsortól. „Soha nem volt még ennyire jó öt hetünk” – vallotta be Rákóczi Feri búcsúzásképpen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik