Szórakozás

Rogán Antal élőben szurkolt Hajdúnak

Rákattantak a sztárok A Nagy Duettre: egyre több híresség drukkol élőben az énekes pároknak.

A versenyt szinte mindig a stúdióból figyeli Sarka Kata és a Schobert-házaspár, legutóbb pedig megjelent Korda Gyuri is, aki azért ment el az élő show-ra, hogy meghallgathassa saját dalát Hajdú Péter és Zoltán Erika előadásában. Az énekes a színfalak mögül nézte végig a produkciót, nem úgy, mint Rogán Antal és felesége, akik kifejezetten Hajdút akarták látni és közvetlenül a színpaddal szemben ültek le.

„Bevállalta, én nem merném. Nekem botfülem van, nem merném megtenni ezt a színpadon” – nyilatkozta a TV2 kamerái előtt az V. Kerület polgármestere, aki mellett ott ült Sarka Kata és Tornóczki Anita is, illetve Majka szerelme, Dundika is a nézőtéren szurkolt.

Az utolsó fordulóban Tóth Gabi és Tilla párosa búcsúzott a műsortól. A fiatal énekesőt nagyon megtörte a vereség. Gabi nehéz pillanatokat élt át testvérével, Verával, hiszen életükben először fordult elő, hogy egymás ellenfelei voltak. Az élő adás után az énekesnő még egy darabig törölgette a könnyeit és arról mesélt, hogy a női megérzései megsúgták neki: baj lesz. Pedig, most először Tilla egy-egy hangot kifejezetten tisztán énekelt ki.

AJÁNLOTT LINK:

A Tóth testvérek drámája A Nagy Duettben (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik