Szórakozás

Diliházban kötnek ki Alekosz menyasszonyjelöltjei?

Az Okostojás édesanyja szerint fia teljesen kiborítja majd a kegyeiért versengő lányokat.

Mint arról korábban beszámoltunk, május 10-én, kedden kezdetét veszi az RTL Klub legújabb valóségshow-ja, a Szerelem a legfölsőbb szinteken, melynek főszereplője a ValóVilág 4 győztese, Alekosz lesz. A görög csődörnek a nagy nyilvánosság előtt keresnek majd menyasszonyjelölteket, és ha minden jól sikerül, a produkció egy igazi eljegyzéssel is zárulhat.

Alekosz néhány perccel a Villából való kivonulása után tudta meg, mi vár rá a ValóVilág után. Boldogan igent mondott, így a 16 menyasszonyjelölt hétfőn este foghatta a bőröndjét és beköltözhetett a szerelmi fészekbe, míg az Okostojás egy számára kialakított luxuslakókocsiban tengeti majd mindennapjait.

A görög csődör édesanyja csalódott egy kicsit, 165 nap rabság után szinte csak pár szót tudott váltani fiával, akit a finálé után rögtön egy luxusszállodába vitt az RTL Klub. Vája asszony a Bors című napilapnak elárulta, még mindig nem fogta fel, hogy fia megnyerte a valóságshow-t, de abban már most biztos, hogy az egykori villalakó az őrületbe kergeti majd menyaszonyjelöltjeit. Mint mondta, csodálkozna, ha hogyha nem a diliházban kötnének ki egytől egyig. Az édesanya szerint a nyelvtanár hölgy, Ágnes lehet majd a nyerő, de elsősorban úgyis a viselkedésük számít majd a párválasztásnál.

Alekosz Szende, Rámenős, Romantikus és Különc lányok közül választhat. A Rámenős nők között egy testvérpár is szerepel, de a jelöltek között akad elszánt öltöny- és Alekosz-imádó, romantikus hastáncos, Alekoszra hasonlító különc és szexi akcentussal beszélő langaléta, orosz szépség.

A négy Szende:

A Rámenős lányok:

A Romantikus lányok:

A Különcök:

AJÁNLOTT LINK:

Diliházba juttatja Alekosz a nőket (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik