Szórakozás

Celebapukák daloló babái

Till Attila kisfia alternatívan szereti, Árpa Attila kislánya Elvisért rajong, Rákóczi Feri lánya pedig a klasszikus gyerekdalokat fújja.

A Nagy Duett férfi versenyzőinek hétről hétre szigorú zsűrivel kell szembenézniük. Ám a legnagyobb kritikusaik mégis otthon várják őket. Balázs Klári, Kasza Tibi, és Dobrády Ákos helyett ezúttal Árpa Amira, Rákóczi Panna, és Till Félix véleményezi az apukák produkcióját, persze nem elfogulatlanul.

Amira minden héten megnézi, hogyan énekel apukája, a rock and roll életérzést is már jól ismeri, de nem ebben szeretne a nyomdokaiba lépni. Doktornő vagy színésznő szeretne lenni.

Apukáját azonban nem csak Amira isteníti. Rákóczi Feri kislánya, Panna rendszeresen együtt énekel Ferivel a kocsiban. Zenei repertoárjuk napról napra szélesebb, a klasszikus gyerekdalokat már kívülről fújják.

Tilla kisfia, Félix Sámuel apjához hasonlóan inkább prózában erős. De ez nem is meglepő, a műsorvezető ugyanis nem is dalokra tanítja a legfiatalabb gyerekét, ő inkább a bemutatkozásra helyezi a hangsúlyt. „Jó napot kívánok! Till Félix Sámul, de neked csak Mr. Mici” – idézi nevetve a betanított szöveget a celebapuka.

A daloló hazai hírességekre péntek este egy újabb dal és kihívás vár A Nagy Duettben. Két páros már kiesett, a tét ismét a továbbjutás a következő fordulóba.

AJÁNLOTT LINK:

Apák a pácban – Tillát, Árpát, Rákóczit gyerekeik kritizálták (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik