Szórakozás

VV Jerzy nővére: horror volt a gyermekkorunk

A Szépfiú nővére azt állítja, anyjuk hagyta, hogy megerőszakolják őt, és zaklassák az öccsét.

Jerzy sanyarú gyerekkoráról már eddig is rengeteg hír látott napvilágot, többek között, hogy édesanyja öngyilkossággal zsarolta, kínozta és rettegésben tartotta, valamint rendszeresen leköpte, de az is elfordult, hogy kidobálta a ruháit a tizedik emeleti ablakon.

Ezúttal azonban a Szépfiú nővére, Rysarda teregette ki a szennyest, és árult el újabb megdöbbentő részleteket a Bors című napilapnak az idillinek korántsem nevezhető családi.

A lány azt állítja, hogy valóságos horror volt a gyermekkoruk: anyjuk folyamatos részegsége és gonoszkodása lelkileg megnyomorította őket, csak a csodának köszönhetik, hogy emberek maradtak.

Az anyám hagyta, hogy megerőszakoljanak! Azt már csak olvastam, hogy Jerzyt is zaklatták… – mondta zokogva Rysarda, aki szerint igaz lehet, hogy a Szépfiút is molesztálták. Hozzátette: jellemző volt az asszonyra, hogy például arra kényszerítette, savval megtöltött cipőt viseljen, amíg sebes nem lett a lába.

Jerzy nővére éppen a rossz emlékek miatt óva inti öccsét attól, hogy újra felvegye a kapcsolatot édesanyjával a szabadulása után, ugyanis az asszony már nem egyszer visszaélt a bizalmukkal, és mindig fájdalmat okozott nekik, ahányszor csak megpróbáltak kibékülni vele. Rysarda azt mondja, bár megbocsátottak anyjuknak, de bűnei örökre megbocsáthatatlanok maradnak.

AJÁNLOTT LINK:

ValóVilág: megerőszakolták a villa szépfiújának nővérét (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik